Als bedrijf moet je continu creatief zijn.

Inspelen op de kansen die de markt je biedt. Kansen zorgen voor meer groei en meer zekerheid voor de toekomst. Zekerheid qua inkomen, qua klanten, qua personeel, qua machines. Zekerheid die je veel waard is en die je niet wil verliezen. Gelukkig kunnen wij helpen veel risico’s voor je weg te nemen.

aansprakelijk

Wie is er aansprakelijk?

Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, hoe zit het met aansprakelijkheid? Een belangrijk onderwerp voor het geval een besluit verkeerd uitpakt en je daarmee iemand anders, binnen óf buiten je organisatie, dupeert. Dan wil je de zaken goed op orde hebben.

Jouw bedrijfsvoering

Ook op het gebied van bedrijfsvoering zijn er veel zaken die je misschien af wil dekken met een goede verzekering. Onze adviseurs staan voor je klaar om hierover na te denken en passend advies te geven. Stel, de productie van jouw bedrijf is sterk afhankelijk van bepaalde machines, dan vormt een defecte machine een flink financieel risico. In deze situatie is het nuttig om na te denken over een machinebreukverzekering. Zo zijn er tal van zaken die afhankelijk van het type organisatie verstandig zijn om af te dekken.

bedrijfsvoering
Ondernemer en Werknemer

Ondernemer en Werknemer

Ben je een ondernemer die op zoek is naar financiële zekerheid als werken écht niet meer lukt? Ook dan staat EverCare klaar met het juiste advies. De premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers loopt bij de verschillende aanbieders flink uiteen. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze en zoeken hierbij naar de meest aantrekkelijke premie. Ben je een ondernemer met personeel? Dan komen er weer andere bedrijfsverzekeringen in beeld. Wij vertellen je alles.

Zakelijk transport verzekeren

Iedere sector kent zijn eigen vraagstukken als het gaat om verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de transportsector. Daarbij zijn je voertuigen je meest waardevolle assets. Hoe ga je de bestelauto, vrachtauto en bijvoorbeeld de goederen die je vervoert verzekeren?

Zakelijk transport