Verzekeringen voor bedrijven

Verzekeringen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om goed verzekerd te zijn. Bij Evercare bieden wij een uitgebreid aanbod van verzekeringen aan. Van bedrijfsverzekeringen tot persoonlijke verzekeringen, wij hebben het allemaal.
Verzekeringen voor bedrijven

Overzicht van de belangrijkste verzekeringen voor bedrijven

Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer wil je je bedrijf goed verzekerd hebben. Bij EverCare bieden wij bedrijfsverzekeringen aan zoals een aansprakelijkheidsverzekering, gebouwenverzekering en een transportverzekering. Met de juiste dekking zorg je ervoor dat je bedrijf beschermd is tegen onverwachte gebeurtenissen en dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Kostbaarheden verzekering

Heb je kostbare spullen zoals sieraden, kunst of antiek in huis? Dan is het verstandig om deze te verzekeren. Met een kostbaarhedenverzekering ben je verzekerd tegen schade en diefstal. Bij EverCare bieden wij verschillende dekkingen aan en adviseren we je graag over de juiste verzekering voor jouw situatie.

Tuinbouw verzekering

Werk je in de tuinbouw? Dan weet je als geen ander dat er veel risico’s zijn die je niet altijd zelf in de hand hebt. Met een tuinbouwverzekering ben je beschermd tegen de risico’s zoals weersomstandigheden, ziektes en plagen. Bij EverCare hebben wij ruime ervaring met verzekeringen in de tuinbouw en kunnen wij je adviseren over de juiste dekking.

Glasverzekering

Je denkt er misschien niet direct aan, maar een glasschade kan voor veel overlast zorgen. Met een glasverzekering ben je goed verzekerd tegen een kapot raam of ander glaswerk in en rondom je woning. De dekkingen kunnen worden aangepast aan jouw situatie en bij EverCare denken wij graag met je mee over de juiste verzekering voor jou.

Landbouwwerktuigen verzekering

Als boer is het belangrijk om je werktuigen goed verzekerd te hebben. Bij EverCare kun je terecht voor een landbouwwerktuigen verzekering. Hierbij kun je denken aan dekking tegen schade bij diefstal, brand en aanrijdingen. Samen bespreken wij jouw situatie en zoeken wij naar een passende verzekering voor jouw landbouwwerktuigen.

Binnenvaart verzekering

Ben je eigenaar van een binnenvaartschip? Dan is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Met dekkingen tegen diefstal, aansprakelijkheid en schade zorg je ervoor dat je beschermd bent tegen onvoorziene kosten. Bij EverCare kijken wij samen met jou naar de juiste verzekering voor jouw binnenvaartschip.

Persoonlijk advies

Bij EverCare kun je altijd persoonlijk advies krijgen over de juiste dekking voor jouw situatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou goed adviseren over de verschillende verzekeringen die bij ons verkrijgbaar zijn. Zo weet jij zeker dat je goed verzekerd bent en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hierbij vinden wij het belangrijk dat je niet alleen goed verzekerd bent, maar ook dat je dit kunt doen tegen een scherpe premie. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies over de juiste verzekering voor jouw situatie. EverCare staat voor je klaar!