Een goede verzekering stelt jouw spullen veilig!

Jouw auto, jouw huis, jouw eigendommen. Je spullen zijn je dierbaar. En dus wil je voorkomen dat iets of iemand ze beschadigt. Je wilt ook niet dat iemand ze steelt. En hebben we het niet over je eigendommen maar over je gezondheid, dan wil je ook daarbij de maximale bescherming. Precies daarom sluit je een verzekering: om te beschermen wat van jou is.

Alle informatie over de verschillende type verzekeringen

persoonlijke verzekering

Een persoonlijke verzekering afsluiten

Op persoonlijk gebied goed verzekerd zijn is een fijn gevoel. Of het nu gaat om je gezondheid, een verzekering bij aansprakelijkheid of een ongevallenverzekering. Je hoopt er natuurlijk zo min mogelijk gebruik van te hoeven maken, maar zodra er iets gebeurt waarvoor een goede verzekering noodzakelijk is wil je een goed vangnet hebben.

Een woonverzekering afsluiten

Dit geldt natuurlijk ook voor je woning, misschien wel je meest waardevolle bezit. Schade -en of financiële perikelen wil je goed verzekerd hebben, deze zaken lopen namelijk in veel gevallen aanzienlijk in de kosten. EverCare adviseert je over verzekeringen die aansluiten op jouw woonsituatie. Je wilt natuurlijk niet te veel verzekeren, maar ook zeker niet te weinig. Vind samen met ons de balans als het gaat om bijvoorbeeld een woonhuisverzekering, rechtsbijstandverzekering en de inboedelverzekering.

woonverzekering
reisverzekering

Een reisverzekering afsluiten

Niet alleen thuis, maar ook op vakantie wil je goed verzekerd zijn. Afhankelijk van jouw vakantie invulling is het slim om na te denken over de ideale verzekering in jouw situatie. Ga je naar het buitenland? Rij je met een caravan? Of heb je misschien wel een boot? EverCare geeft het beste advies in jouw situatie als het gaat om de verschillende verzekeringen die te maken hebben met je vakantie.

Een vervoerverzekering afsluiten

Een ander kostbaar bezit van veel mensen is hun vervoermiddel. Of we het nu over een auto, motor, scooter of elektrische fiets hebben. Je bent vaak sterk afhankelijk van je vervoersmiddel, dus wanneer hier iets mee gebeurt wil je zaken snel afhandelen en de kosten hiervan goed te overzien houden.

vervoerverzekering