Verduurzaamhypotheek

Wil je een huis kopen of je huidige woning verduurzamen? Met een Verduurzaamhypotheek van EverCare kun je jouw droomhuis realiseren en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu.
verduurzaamheid hypotheek

Wat is een verduurzaamhypotheek?

Een verduurzaamhypotheek is een speciale hypotheek die je extra financiële ruimte biedt voor energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame investeringen die je woning energiezuiniger maken. Deze hypotheekvorm maakt het makkelijker om te investeren in duurzaamheid, wat resulteert in lagere energiekosten en een hoger wooncomfort.

Voordelen van een verduurzaamhypotheek

  1. Lagere energiekosten: Door te investeren in energiebesparende maatregelen kun je je maandelijkse energierekening aanzienlijk verlagen.
  2. Hogere woningwaarde: Een energiezuinige woning is meer waard, wat gunstig is bij verkoop.
  3. Bijdrage aan het milieu: Verminder je CO2-uitstoot en draag bij aan een duurzamere toekomst.
  4. Financiële voordelen: Maak gebruik van aantrekkelijke rentetarieven en subsidies voor verduurzaming.
woning verduurzamen met een verduurzaamhypotheek

Hoe werkt het?

Bij EverCare bieden we verschillende mogelijkheden om je hypotheek te verhogen voor duurzame investeringen:

  • Energiebespaarbudget: Een extra leningdeel tot € 9.000,- voor energiebesparende maatregelen.
  • Extra Hypotheekruimte: Afhankelijk van het energielabel van je woning kun je extra lenen, variërend van € 10.000,- tot € 25.000,-.
  • Subsidies en Leningen: Profiteer van subsidies en leningen zoals de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds.

Rekenvoorbeeld

Je koopt een woning met een energielabel D en kunt op basis van je inkomen een hypotheek van € 300.000,- krijgen. Met een Verduurzaamhypotheek kun je tot € 15.000,- extra lenen voor energiebesparende voorzieningen, waardoor je totale hypotheek € 315.000,- bedraagt.

Andere hypotheken bij EverCare

Naast de verduurzaamhypotheek biedt EverCare een breed scala aan hypotheekoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en financiële situatie. Of je nu op zoek bent naar een startershypotheek, een hypotheek met NHG, of een hypotheek voor senioren, onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Bezoek onze hypothekenpagina voor meer informatie over al onze hypotheekproducten en ontdek welke het beste bij jou past.

Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een verduurzaamhypotheek? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Zij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.

Ontdek de voordelen van een energiezuinig huis en hoe wij je kunnen helpen om dit financieel mogelijk te maken.