Startershypotheek

Zet de eerste stap naar jouw droomhuis met het juiste advies voor een startershypotheek bij Evercare! Krijg vandaag nog de hulp die jij nodig hebt om jouw droomhuis te realiseren!
starterswoning met startershypotheek

Advies en ondersteuning voor starters

Koop je een huis als starter? Een startershypotheek is de juiste manier om je droom te verwezenlijken. Er zijn verschillende advies- en ondersteuningsmogelijkheden waarmee je meer kunt bereiken met je startershypotheek. We vertellen je over het begrijpen van jouw financiële verplichtingen, het zoeken naar de juiste hypotheek en het inspelen op speciale financieringssituaties die voor starters relevant zijn. Je hoeft deze reis niet alleen te maken. EverCare kan je helpen om je droomhuis aan te schaffen!

Vind de juiste startershypotheek voor jou

Bij EverCare begrijpen we dat de aankoop van je eerste huis een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen. EverCare biedt starters het advies en de ondersteuning die ze nodig hebben om de juiste hypotheek te krijgen. Samen beoordelen we jouw behoeften en bepalen we de beste hypotheekoptie voor jou

Ontvang deskundig advies

Ons team van toegewijde hypotheekadviseurs is er om je deskundig advies te geven, afgestemd op jouw individuele behoeften. Wij helpen je de verschillende hypotheekvormen te begrijpen en adviseren je over de voor- en nadelen van elk type. Wij geven je ook advies over hoe je de beste hypotheekrente kunt krijgen en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw hypotheek voor jou betaalbaar is. 

Alles wat je nodig hebt om te beginnen

Wij weten dat het kopen van jouw eerste huis overweldigend kan zijn en daarom bieden wij je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Ons team is er om je bij elke stap te helpen, van het begrijpen van het proces tot het vinden van de juiste hypotheek. Met een startershypotheek bij EverCare weet je zeker dat je alle hulp en advies krijgt die je nodig heeft om van jouw eerste woningaankoop een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als je meer wilt weten over onze startershypotheek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team van experts is er om al jouw vragen of zorgen over onze hypotheken te beantwoorden.

Voordelen van kopen ten opzichte van huren

Een huis kopen heeft veel voordelen ten opzichte van huren. Een van de grootste voordelen is dat wanneer je een huis koopt, je de mogelijkheid hebt om vermogen op te bouwen in jouw investering en te profiteren van de waardestijging van het onroerend goed. Na verloop van tijd kunnen huiseigenaren een aanzienlijk vermogen opbouwen door simpelweg hun huis te bezitten.

Een huis kopen geeft je ook meer vrijheid om het aan te passen aan jouw behoeften en levensstijl, evenals de vrijheid om huisdieren te houden of andere wijzigingen aan te brengen zonder toestemming van een verhuurder. Bovendien zijn sommige hypotheekrentebetalingen fiscaal aftrekbaar, terwijl huurbetalingen dat niet zijn, wat huiseigenaren aanzienlijke besparingen kan opleveren. Tot slot kan kopen stabiliteit bieden, omdat je niet het risico loopt dat jouw huur wordt verhoogd of dat je op korte termijn moet verhuizen, zoals huurders dat wel kunnen.

Welke hypotheek kies je?

Als je in aanmerking wil komen voor hypotheekrenteaftrek, dan is het noodzakelijk om je hypotheek binnen 30 jaar af te lossen. Om dit te bereiken kan je kiezen uit twee hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Het interessante aan deze hypotheekvormen is dat ze sterk afhankelijk zijn van je persoonlijke situatie en voorkeur. Als deze hypotheken niet naar wens zijn, zijn er ook nog diverse andere hypotheekvormen die meer passend kunnen zijn voor jouw financiële behoeftes en plannen. Je kunt met een van onze hypotheek adviseurs alle mogelijkheden bespreken om samen een keuze te maken die bij jou past.

Familiehypotheek

De familiehypotheek is een geweldige manier voor familieleden om elkaar te helpen bij de aankoop van een eigen huis. Misschien heb je je ouders wel eens verteld dat je in een bepaald gebied een huis wilt kopen, maar misschien helemaal niet hebt verwacht dat zij daaraan mee zouden willen helpen. Met een familiehypotheek is dat mogelijk – jouw ouders staan naast je als aanbieders van geld, waardoor jouw lening meer betaalbaar en haalbaar wordt; dit betekent dat je meer opties hebt bij de aankoop van een huis! Bovendien geniet je ook nog van rente op hun spaargeld dankzij een familiehypotheek. Benieuwd of het loont om een familiehypotheek te nemen?

Informeer naar de mogelijkheden via onderstaand formulier.