Werknemersverzekering

EverCare biedt ondernemers advies op maat voor het verzekeren van hun bedrijf en personeel. We kijken samen met ondernemers naar hun specifieke situatie om een gepast advies te geven over verschillende verzekeringen

Maak een afspraak

baas vertelt over werknemersverzekering aan personeel

Verzeker jouw bedrijf en personeel met EverCare: advies op maat

Ben je ondernemer? Heb je een bedrijf met personeel in dienst? Als ondernemer wil je ook kijken naar verzekeringsmogelijkheden. Wat gebeurt er wanneer je iets overkomt waardoor je echt niet meer kunt werken? Is het verstandig en rendabel om je daarvoor te verzekeren? Dit zijn belangrijke vragen. EverCare gaat samen met jou aan tafel zitten om verschillende verzekeringen die je als ondernemer kunt overwegen te bekijken. We kijken samen naar jouw specifieke situatie en geven vervolgens advies op maat.

Zorgeloos ondernemen met personeel

Heb je personeel in dienst? Ook dan wil je zorgeloos ondernemen. Dit houdt in dat je verschillende zaken voor je personeel op orde moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan een collectieve pensioensregeling en verzuimverzekering of een collectieve zorgverzekering. Wij zoeken het voor je uit en nemen je zorgen hierover uit handen.