Goederentransportverzekering

Bescherm jouw goederen met een goederentransportverzekering van EverCare. Wij bieden meerdere dekkingen die jouw goederen beschermt tegen elk type schade.
Goederentransportverzekering voor spullen in bestelbus

Bescherm jouw goederen tegen diefstal, brand, storm en andere externe schadeoorzaken

All-Risk dekking

Wanneer je goederen vervoert, heb je de juiste verzekering nodig om jouw investering te beschermen. Met een All-Risk dekking krijg je de meest uitgebreide bescherming voor jouw goederentransport. All-Risk dekking betekent dat je gedekt bent tegen diefstal, brand, storm en andere externe schadeoorzaken. Je bent ook gedekt tegen de gevolgen van stakingen, rellen en oorlog.

Vervoer van en naar evenementen

Of je nu goederen vervoert in jouw eigen auto of bestelwagen, of gebruik maakt van een extern transportbedrijf, een goederentransportverzekering kan het vervoer van en naar evenementen dekken. Dit betekent dat je met een gerust hart weet dat jouw goederen veilig zijn, waar ze ook heen gaan.

Beperkte of volledige dekking tegen diefstal

Een goederentransportverzekering kan ook een beperkte of volledige dekking tegen diefstal bieden. Dit betekent dat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat jouw waardevolle goederen beschermd zijn tegen diefstal, ongeacht waar ze worden vervoerd. Je bent ook gedekt als de goederen tijdens het vervoer worden gestolen.

Betaalbare premies

Bij Goederenvervoerverzekering bieden we betaalbare premies voor alle soorten goederentransportverzekeringen. We hebben ook een lange geschiedenis in het bieden van de beste dekking voor bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven tot grote industriële ondernemers. Met onze uitgebreide dekking kun je er zeker van zijn dat jouw goederen in veilige handen zijn..

Neem vandaag nog contact met ons op

Als je meer wilt weten over onze dekkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team van experts is er om al jouw vragen of zorgen over onze dekkingen te beantwoorden.

Veel gestelde vragen

Wat is een goederentransportverzekering?

Het is een verzekeringspolis die bescherming biedt voor goederen die worden vervoerd. Dit type verzekering dekt zowel binnenlandse als internationale zendingen en beschermt tegen potentiële verliezen als gevolg van gebeurtenissen zoals diefstal, brand, waterschade en meer.

Wie heeft een goederentransportverzekering nodig?

Deze verzekering is essentieel voor bedrijven die regelmatig goederen vervoeren, omdat het bescherming biedt tegen mogelijke verliezen die de goederen tijdens het transport kunnen oplopen. Daarnaast kunnen bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afleveren van goederen bij klanten ook een Goederenvervoerverzekering afsluiten om er zeker van te zijn dat zij voldoende gedekt zijn.

Wat dekt een goederentransportverzekering?

Een goederentransportverzekering dekt over het algemeen schade of verlies veroorzaakt door gebeurtenissen zoals diefstal, brand, waterschade en soortgelijke onvoorziene omstandigheden. Het kan ook schade of verlies dekken ten gevolge van vertraging bij de levering of onjuiste levering van goederen.

Hoeveel kost een goederentransportverzekering?

De kosten van een goederentransportverzekering kunnen variëren afhankelijk van het type dekking dat je kiest, de waarde van de vervoerde goederen en het risico dat met de zending gepaard gaat. Voor een nauwkeurige schatting van de kosten van een goederentransportverzekering voor jouw bedrijf kun je het beste contact opnemen.