Aansprakelijkheid verzekering

EverCare biedt ondernemers de mogelijkheid om hun aansprakelijkheid goed in orde te hebben. Wij bieden advies om risico's in kaart te brengen en hier de juiste dekkingen tegenover te zetten, waaronder privébescherming en compensatie voor gedupeerden.

Maak een afspraak

aansprakelijkheid verzekering voor gedupeerde vrouw met gebroken nek

Verzekeringszaken voor ondernemers: de juiste dekkingen bij EverCare

Als ondernemer je aansprakelijkheid goed in orde hebben is een van de belangrijkste zaken als het gaat om het afdekken van risico’s. Natuurlijk ben je zeker van je zaak maar er kunnen zich altijd dingen voordoen die je niet geheel zelf in de hand hebt. Ga samen met onze adviseurs aan tafel zitten om de risico’s in kaart te brengen en hier de juiste dekkingen tegenover te zetten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je privé beschermd bent. Maar natuurlijk ook dat wanneer er iets fout gaat gedupeerden op de juiste manier gecompenseerd kunnen worden.

Verzekeringszaken voor jouw onderneming

Onze specialisten bij adviescentrum EverCare hebben de kennis en ervaring in huis om ook jou te voorzien van het juiste advies. Jij wilt bezig zijn met de zaken die er in jouw onderneming echt toe doen. Laat de verzekeringszaken aan ons over.