Transportverzekering

Afhankelijk van welke goederen je vervoert met jouw transportbedrijf is het belangrijk om ook na te denken over een goederentransportverzekering. Welke goederentransportverzekering voor jou het meest interessant is kan Evercare samen met jou bepalen.

Maak een afspraak

Transportverzekering voor zakelijk transport

Verzeker je voertuigen met EverCare voor optimale zekerheid in de transportsector

Ben je actief in de transportsector? Dan zijn je voertuigen misschien wel je belangrijkste bezit. Je wil er dus voor zorgen dat deze goed verzekerd zijn zodat bij schade of defecten het transport zo snel mogelijk weer op gang kan komen. EverCare weet welke verzekeringen hier het meest geschikt voor zijn en kan in jouw specifieke situatie het juiste advies voor het afdekken van de risico’s geven.

Afhankelijk van welke goederen je vervoert met jouw transportbedrijf is het belangrijk om ook na te denken over een goederentransportverzekering. Welke goederentransportverzekering voor jou het meest interessant is kan EverCare samen met jou bepalen. Een leuk feitje, wist je dat de goederentransportverzekering de oudste verzekering van Nederland is? Dit heeft natuurlijk alles te maken met de rol die Nederland in de geschiedenis heeft gespeelt, en nog steeds speelt op het gebied van internationale handel.