RegioBank zakelijk

Als lokale ondernemer is het belangrijk om een bank te hebben die jouw lokale markt snapt. Een bank die begrijpt wat er speelt en inspeelt op jouw specifieke behoeftes. Bij RegioBank hebben ze dat begrepen.
koppel leert over diensten regiobank

Waarom lokale ondernemers een bank nodig hebben die hun lokale markt begrijpt

Persoonlijke bankoplossingen voor lokale ondernemers

RegioBank biedt op maat gemaakte oplossingen voor lokale ondernemers. Door te werken met persoonlijke adviseurs krijg je altijd het beste advies en de meest passende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke betaalrekeningen, creditcards, betaalautomaten, hypotheken, zakelijke leningen op maat, spaarrekeningen, aanvullende pensioenrekeningen en meer.

Zo weet je zeker dat je altijd de juiste financiële middelen hebt voor jouw bedrijf.

Klantenservice

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door haar klantenservice. Bij RegioBank kun je namelijk zonder afspraak binnenlopen en krijg je één-op-één begeleiding van onafhankelijke adviseurs. Hierdoor krijg je altijd persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. Zo ben je ervan verzekerd dat je financiële zaken goed geregeld zijn.

Diensten

Bij RegioBank kun je terecht voor een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om het openen van een zakelijke betaalrekening, het afsluiten van een hypotheek of het regelen van een aanvullende pensioenrekening. RegioBank biedt het allemaal.

Door te werken met lokale adviseurs, begrijpen zij als geen ander wat er speelt in jouw regio. Zo ben je er zeker van dat je altijd de beste en meest passende diensten aangeboden krijgt.

Zakelijk overstapservice van RegioBank

Ben je nog niet overtuigd om over te stappen naar RegioBank? Dan is er nog de zakelijk overstapservice van RegioBank. Deze service maakt het overstappen heel gemakkelijk en zorgeloos. De adviseurs bij RegioBank helpen je bij het regelen van de overstap en zorgen ervoor dat alle zaken netjes worden afgerond zodat je zonder zorgen kunt overstappen.

RegioBank zakelijk is de perfecte bank voor lokale ondernemers

Door de persoonlijke bankoplossingen, klantenservice, diensten en zakelijk overstapservice is RegioBank de ideale partner voor elke lokale ondernemer.

Neem daarom contact op met EverCare om met RegioBank te starten als zakelijke bankoplossing. Zo weet je zeker dat je financiële zaken goed geregeld zijn.