Vacature: Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Zoek je een boeiende baan in de wereld van (schade)verzekeringen? Wil je graag deel uitmaken van een team dat de complete reeks financiële diensten voor zowel en het MKB als particulieren aanbiedt? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou!

EverCare is op zoek naar een gedreven professional om het team te versterken als Adviseur Zakelijke Verzekeringen. Klinkt dat als een kans die je niet wil missen? Solliciteer dan direct.

Welke taken ga je uitvoeren als Adviseur Zakelijke Verzekeringen?

Dit groeiende bedrijf zoekt een enthousiaste Adviseur Zakelijke Verzekeringen. Met jouw ervaring in de branche, maar de voorkeur om niet langer voor een groot bedrijf te werken, is dit wellicht de perfecte kans. Evercare is een klein bedrijf waar de werksfeer centraal staat. En dát vind jij belangrijk. Of het nu klantbezoeken, e-mailbeheer, of het opstellen van offertes betreft, particulier of zakelijk, schadeafhandeling; al deze taken zijn voor jou geen enkel probleem. En dit doe je graag persoonlijk en niet verscholen achter keuzemenu’s.

Wat verwachten wij van jou?

Dankzij jouw ervaring en passende diploma’s voel je jezelf helemaal op je gemak in de wereld van verzekeringen. Je begrijpt hoe belangrijk tevreden klanten zijn, omdat zij jou vervolgens aan anderen zullen aanbevelen. Daarom zet jij je in om klanten optimaal tevreden te stellen. Als je ooit tegen uitdagingen aanloopt, dan staan je collega’s voor je klaar.  Een team dus. Kom je met innovatieve ideeën, dan juichen we dat toe. Jij kan hier impact maken als je dat wil.

Heb je op dit moment nog niet de benodigde diploma’s, maar beschik je wel over de nodige drive en wil? Geen zorgen, we zullen samen een passende oplossing vinden, zolang je maar bereid bent je in te zetten en openstaat voor het behalen van de vereiste diploma’s. Het is wel handig als je al in het bezit bent van je WFT-schade Particulier. Daarnaast verwachten we dat je de Nederlandse taal vloeiend spreekt/ schrijft.

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Voor deze functie is het mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken (24-40 uur per week)
  • Aantrekkelijk salaris; € 2.500, – € 4.000, – bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Goede pensioenregeling; we bieden je een solide plan voor de toekomst.
  • Professionele ontwikkeling en educatie.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel.
  • Gezamenlijke lunch met broodjes van de verse bakker als start van het weekend op vrijdag. 
  • Fantastische werkomgeving; sluit je aan bij ons jonge enthousiaste team.
  • Op kantoor staat er een deelauto tot je beschikking (geheel in EverCare-stijl).

Wil je solliciteren of heb je nog vragen?

Kortom, bij EverCare vind je niet alleen een baan, maar ook een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, gewaardeerd wordt en waar een fijne werkomgeving centraal staat. Wil jij impact maken en deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu door je CV op te sturen naar bram@evercare.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met het HR-adviesbureau Spoor3hrm, telefoonnummer 040-7114070 contactpersoon Barrie Spoorenberg, dat ons ondersteunt in het wervingsproces.